top of page
EPSIMOS GEORGIOS YORGOS IAK. ΕΨΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ GOOGLE CV

- Ο ΙΑΤΡΟΣ -

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος κος Έψιμος Ιακ. Γεώργιος, γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Κω, απόφοιτος με Άριστα του 2ου Ενιαίου Λυκείου “Οδυσσέας Ελύτης”, 2ου Ιπποκρατείου Γυμνασίου Κω και 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( ΑΠΘ ) όπου εισήχθη με το νέο σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε Β’ και Γ’ Λυκείου 2001 και 2002.

Εκπαιδεύτηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, και στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ΓΝΘ Παπαγεωργίου, ΓΝΘ Παπανικολάου, ΓΝΘ Ιπποκράτειο.

Ως ιατρός υπηρετεί από το 2010 τον τόπο του.

Υπηρέτησε το 2010 την Στρατιωτική του θητεία ως Ιατρός Μονάδας του 5ου ΕΤΕΘ, της Ι’ Μοίρας Αμφίβιων Καταδρομών στην Καρδάμαινα της Κω, δικαιοδοσίας 13 ΔΕΕ, με Διοικητή τον ΑΝΧΗ Γάκη Κωνσταντίνο, και ως Ιατρός Εφημερίας του ΣΤΕΠ Φρουρας Κω, δικαιοδοσίας 80 ΑΔΤΕ.

Ως Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου, υπηρέτησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Κω (2010-2012), καθώς και

στο Περιφερειακό Ιατρείο του Πυλίου (2012),

στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Νισύρου (2015),

στο Περιφερειακό Ιατρείο της Κεφάλου (2011, 2012, 2015)

όπου και αφιερώθηκαν μαζί με τη σύζυγό του, επίσης ιατρό, και σύσσωμη την Περιφερειακή Ενότητα της Κεφάλου στην ολοκληρωμένη ανακαίνισή του κατά στην θητεία τους,

εξυπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες περιστατικά.

​​

Το 2012 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της ειδίκευσής του στην Οφθαλμολογία ενηλίκων και παίδων, όπου ασκήθηκε στη χειρουργική καταρράκτη, μικροεπεμβάσεις επιπεφυκότα & βλεφάρων, laser καψουλοτομή και ιριδοτομή και σε νέες θεραπείες ενδοϋαλοειδικών ενέσεων για τις παθήσεις ωχράς κηλίδας στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με Διευθυντή τον κ. Παπαδόπουλο Αδ., που εξυπηρετεί το νομό και περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών, Πέλλας αλλά και της υπόλοιπης Μακεδονίας όπου και είναι ευρέως γνωστή η κλινική για το πρόσφατο έργο της αλλά και το ιστορικό της επί του πρ. Διευθυντή κου Τοπουζίδη στον τομέα της Παιδοφθαλμολογίας.

 

Συνέχισε το 2016 με το κύριο μέρος της ειδίκευσής του στην Οφθαλμολογία με Διευθυντή τον κ. Μιλτσακάκη Δ. στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς” που αποτελεί πανελληνίως Νοσοκομείο Αναφοράς για οφθαλμολογικά νοσήματα, εξετάζοντας χιλιάδες ασθενών στα εξειδικευμένα τμήματα του νοσοκομείου:

Τμήμα Κερατοειδούς & Μεταμοσχεύσεων, Τμήμα Οφθαλμολογικών Φλεγμονών & Ανοσολογίας, Τμήμα Υαλοειδούς & Οφθαλμικού Υπερήχου, Τμήμα Αμφιβληστροειδούς, Παθήσεων της ωχράς & Ενδουαλοειδικών Ενέσεων, Τμήμα Γλαυκώματος, Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας Όρασης.

Το 2018 εκπαιδεύτηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Η Αγία Σοφία” με Διευθυντή τον κ. Πολλάλη Γ.

 

Ο ιατρός απέκτησε μεγάλη εμπειρία κάνοντας εκατοντάδες επεμβάσεις και ιατρικές πράξεις στην χειρουργική καταρράκτη, σε νέες ενδοϋαλοειδικές θεραπείες ενέσεων για παθήσεις αμφιβληστροειδούς, ωχράς κηλίδας και διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, laser φωτοπηξίας αμφιβληστροειδούς, ιριδοτομής και καψουλοτομής καθώς και μικροεπεμβάσεις επιπεφυκότα & βλεφάρων.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σύνολο των χειρουργικών οφθαλμολογικών παθήσεων καθώς και εκπαιδευτική αναλαμβάνοντας εκμάθηση νέων ειδικευομένων.

​​

Παράλληλα, το 2017 ο ιατρός ολοκλήρωσε στον τομέα της Νανοτεχνολογίας της Ιατρικής το πρόγραμμα "Βλαστοκύτταρα και Αναγεννητική Ιατρική",

“Stem Cell and Regenerative Medicine”

του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ( ΕΚΠΑ ),

ενώ το 2021 ολοκλήρωσε στον τομέα της Οπτομετρίας το πρόγραμμα

"Θεραπείας Όρασης", "Vision Therapy"

της Ακαδημίας Τεχνολογίας Hadassah της Ιερουσαλήμ.

Επιπλέον, το 2022 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα

"Σύγχρονης προσέγγισης του παιδοοφθαλμολογικού ασθενούς"

του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

​Ο τίτλος της Ειδικότητας της Οφθαλμολογίας του απονεμήθηκε το 2018 μετά από επιτυχία με Άριστα σε επιτροπή γραπτών και προφορικών εξετάσεων στην Αθήνα ( Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Γ.Ν.Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” Διευθύντρια κα. Κουτσανδρέα Χρ. )

Aπό το 2018 ο Οφθαλμίατρος κος Έψιμος, συνεχίζει να υπηρετεί τον τόπο του εξοπλίζοντας συνεχώς το πιο σύγχρονο Οφθαλμολογικό Ιατρείο, στην πόλη της Κω, προσφέροντας τελευταίας τεχνολογίας οφθαλμολογικές υπηρεσίες παιδιών και ενηλίκων για όλο το εύρος των οφθαλμολογικών παθήσεων, ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις της Οφθαλμολογίας συμμετέχοντας ενεργά σε συνέδρια και διαλέξεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το 2020 εγκαθιστά στο ιατρείο για πρώτη φορά στην ιστορία της Κω,

ΝΕΟ υπερσύγχρονο ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ οπτικής συνοχής (OCT / A )

με δυνατότητα λήψης ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,

χωρίς παρουσία Αναισθησιολόγου και χωρίς λήψη ενδοφλέβιου σκιαγραφικού.
 

To 2022 εγκαθιστά στο ιατρείο για πρώτη φορά στην ιστορία της Κω,

ΝΕΟ υπερσύγχρονο YAG LASER,

ΛΕΗΖΕΡ για τον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ εκτός χειρουργείου,

με επιπλέον δυνατότητες:

​πρόσθιας βιτρεόλυσης, για την αντιμετώπιση θολεροτήτων ή παχύνσεων του υαλοειδούς που εκδηλώνονται με τη μορφή των ενοχλητικών μυοψιών ( μυγάκια )

και θεραπείας συγκεκριμένων τύπων γλαυκώματος.
 

Ιατρική Σχολή - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

epsimos.med.auth.gr@graduate.org

Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καταρράκτη & Διαθλαστικής Χειρουργικής

epsimos@dr.com

Ακαδημία Τεχνολογίας Hadassah της Ιερουσαλήμ
georgiosep@edu.hac.ac.il

Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία,

Οφθαλμολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος

Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας (ΟΝΕ Νetwork),

Ελληνική Εταιρεία Υαλοειδούς & Αμφιβληστροειδούς

Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής

bottom of page